HORECA  DE
pierkloeffe
decobalk

Beste

Je bent lid van onze beroepsorganisatie HORECA VLAANDEREN V.Z.W. door het betalen van het lidgeld op BE62 4429 6008 van Horeca Vlaanderen v.z.w. Je lidmaatschap is fiscaal aftrekbaar.

Els Pharazyn van Horeca Vlaanderen verstuurt de lidkaarten.

Ledenadministratie: Els Pharrazyn e.pharazyn@horeca.be 02/213 40 10

 

Het bestuur van de regionale afdeling is er om je te helpen. Wij zijn horeca-uitbaters die graag informatie geven en ervaringen uitwisselen.

 

Je geniet van een aantal persoonlijke ledenvoordelen.

 

Website: Je lidnummer geeft je toegang tot de voorbehouden pagina’s. Je lidnummer staat vermeld op je lidkaart.

 

Hoe inloggen op www.fedhorecavlaanderen.be ?

Om in te loggen geef je alle cijfers zonder tekens, letters of spaties
Voorbeeld: je lidnummer is 11/00100 - 502V

Je inlogcode is dan 1100100502 (zonder V)

 

Juridische bijstand: Elk lid kan gratis juridische eerstelijnsinformatie en advies krijgen van de studiedienst van Horeca Vlaanderen:

Algemeen juridisch: Eve Diels e.diels@horeca.be 02/213 40 10

Sociale wetgeving: Ann Moerman a.moerman@horeca.be 02/213 40 10

 

HACCP-gids: Wij geven eerstelijnsinfo aan de hand van de HACCP-gids voor het invoeren van een autocontrolesysteem in de horecasector. De HACCP-gids gids staat online in pdf.

Voor de leden staat hij onder wetgeving/voedselveiligheid:

http://www.fedhorecavlaanderen.be/pagina/36/

 

Krant – Echo- Flash: Horeca Vlaanderen stuurt je de Horeca Vlaanderen Krant en de Horeca Echo via B-Post en e-mailt je de Horeca Flash.

 

Je kan ons een origineel artikel met nieuwswaarde over je zaak in word sturen om het te publiceren in de Horeca Vlaanderen Krant. Aldus kan je zaak in de kijker geplaatst worden op 31.300 exemplaren die verspreid worden naar bedrijven die professioneel actief zijn in de horecasector.

Redactie: Katia Belloy k.belloy@horeca.be 0473/92 75 04

 

Horeca Ter Zake: Onze lokale activiteiten en beroepsinformatie worden je elektronisch meegedeeld in onze nieuwsbrief.

 

Sabam: Om gedeeltelijke terugbetaling te bekomen van de som die Sabam vanaf je aansluiting factureert, stuur je een kopie van de factuur naar Els Pharazyn Horeca Vlaanderen v.z.w. Anspachlaan 111 bus 4 te 1000 Brussel. Per fax kan dit op 02/213.40.11. Vermeld je lidnummer en bankrekeningnummer. Je zal dan een circulaire cheque ontvangen van 10% van het bedrag, in 2013 beperkt tot maximum 42,74 EUR.

 

Europabank: Voor de leden verleent Europabank Card Acceptance een voorkeurtarief van 1,26% bij de verwerking van de elektronische kredietkaartbetalingen met Visa en Master Card via chip & pin en 1% voor verrichtingen via Maestro. Dit wordt toegepast ongeacht het bedrag van deze betalingen. De betaling ervan blijft gebeuren via je huidige bank. Indien je nog niet geniet van dit voordeel en een afspraak met Europabank wenst, laat het weten aan:

Coördinator: Carole De Clercq c.declercq@horeca.be 0473/81 74 25

 

Navigatiesystemen: Laat je gratis opnemen in de navigatiesystemen Tom-Tom, Mio, Navman, Pioneer, Via Michelin, Cobra, My Guide en Malata van Tele-Atlas. Klik op de donkerblauwe kader in de rechterkolom van de website www.fedhorecavlaanderen.be vul het formulier Tele Atlas in en klik op accepteren.

 

Edenred: De horecaondernemer moet voltijdse of deeltijdse werknemers een eenmalige premie onder de vorm van ecocheques betalen in december. In 2012 bedraagt de premie maximum 250,00 EUR.

Dit is niet van toepassing op de studenten onderworpen aan de voordelige solidariteitsbijdragen.

 

Vanaf 2013 blijft deze regeling van toepassing. De sociale partners moeten nog bepalen of dit via een ecocheque zal gebeuren en of dit kan via een evenwaardig voordeel. Er is immers nog geen protocolakkoord 2013-2014.

In het financieel belang van haar leden heeft Horeca Vlaanderen net als vorig jaar een overeenkomst met Edenred afgesloten over een voordeeltarief voor de aankoop van ecocheques.

Voor volumes aan ecocheques tot en met 400,00 EUR wordt er forfaitair 15,00 EUR aangerekend voor hun dienst én de leveringskost.

Voor volumes boven de 400,00 EUR bedraagt de vergoeding voor hun dienst 3,75 % op de nominale waarde van de ecocheque. De leveringskost bedraagt 20,00 EUR.

Bij Edenred genieten onze leden aldus een voordeeltarief van 3,75 % in plaats van 7,00 %.

 

Download de bestelbon met promotiecode op www.horecavlaanderen.be op de wijze die hoger in deze brief staat vermeld en stuur deze naar Edenred.

 

ISPC Hanos en Metro: Elk nieuw lid en elk lid dat zijn lidmaatschap hernieuwt, ontvangt drie waardebonnen van elk 50,00 EUR. Elke waardebon kan enkel als korting aangewend worden bij de betrokken onderneming die de bon heeft uitgegeven en telkens op een minimale aankoop van 300,00 EUR. De waardebonnen zijn een beperkte duur geldig.

 

Vorming: Maak gebruik van de workshops en infosessies met betrekking tot je beroepsactiviteiten. Je krijgt hierover regelmatig informatie via e-mail. Raadpleeg ook de brochure “Opleidingen” van Horeca Vorming Vlaanderen die je via bpost wordt gezonden.

 

Activiteiten: Neem deel aan onze activiteiten en geef ons ongezouten je mening over reglementen, stellingnamen en ledenwerking.

 

Interactieve website: Op onze website www.depannehoreca.be vinden zowel horecaondernemers als consumenten nuttige informatie over de horecazaken.

 

Eerder verstuurde nieuwsbrieven Horeca Ter Zake die nog belang hebben, zijn vermeld op de website. Het nalezen ervan geeft je reeds een beeld van onze activiteiten te Brugge-Ommeland.

 

Verbeter je naambekendheid en imago: Elke horecaondernemer die lid is van Horeca De Panne v.z.w. heeft de mogelijkheid een foto, bedrijfsinformatie te plaatsen .

Er is ook ruimte voorzien onder de rubriek Zaak in de kijker om getuigenissen van klanten te plaatsen.

Surf naar www.depannehoreca.be

Vergeet niet alle gegevens goed na te gaan,

 

Aarzel niet contact op te nemen voor info of bijstand. Je aansluiting bij onze federatie is een garantie voor ondersteuning.

 

Alleen kunnen wij geen resultaat halen. Hoe meer horecaondernemers aansluiten bij de beroepsfederatie hoe luider wij onze stem kunnen laten horen. Wij roepen niet alleen. Wij halen ook resultaat.

 

Door je lidmaatschap help je je eigen onderneming vooruit en steun je de horecasector.

Samen promoten wij het gastvrij ondernemen.

 

Horeca Vlaanderen is de ondernemersorganisatie die het voor de horecaondernemers opneemt.

 

Vriendelijke groeten.

www.fedhorecavlaanderen.be
depannerechts

HOME

HOTELS
Rustig overnachten

RESTAURANTS
Lekker smullen

CAFES
Leuk uitgaan

PIER KLOEFFE BIER
Proef ons lokaal bier, een must voor elke liefhebber.

AGENDA
 

 

DE PANNE
Meer info omtrent toerisme

 

CONTACT
Info@horecadepanne.be

LID WORDEN

U BENT LID

item1a
www.fedhorecavlaanderen.be